Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Ime: Hebe Chang

Tel: + 86-532-8819 1002

Fax: + 86-532-88189810

E-pošta: sales@chinapuhua.com

Mreža:

www.puhua-machinery.com

www.shotblastingchina.com

http://en.amadachina.cn

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+8653288191002

Vijesti

Dom > VijestiSadržaj

2017 Dobar početak: Kanada kupci naručuju 4 kompleta CNC stroja za rezanje

8. veljače tvrtka Qingdao Amada potpisala je s kanadskim kupcem dva servo CNC stroja za bušenje, dvije hidraulične CNC torbice bušenja stroj strojem, postići 2017 dobar početak:

Potpisivanje narudžbe zahvaljujući Qingdao Amada neprekidnom ulaganju u istraživanje i razvoj, kao i veliki broj pripremnih radova različitih odjela, Qingdao Amada čine bušotinu i servo motoričku kombinaciju kako bi postigli bržu brzinu, visoku preciznost, nisku razinu buke, nisku potrošnju energije performanse potrošnje, pozdravio kupci!
U procesu praćenja narudžbe, poslovni odjel je uvijek bio u bliskom kontaktu s kupcima, zahtjeve kupaca na pravovremen način prenijeti Ministarstvo tehnologije, nakon višekratne komunikacije, naš program tvrtke dobivaju prepoznavanje kupaca. Klijenti su danas stigli u našu tvrtku za provođenje terenskih posjeta, a uz pratnju vodstva tvrtke, cijeli proces gledanja stroja za ispitivanje opreme, performanse tvrtke u svim aspektima CNC bušenja su izvan očekivanja kupaca, kupci su potpisali ugovor s četiri opreme!

IMG_2710.jpg

Prijavljeno je da je kupac u lokalnom vlasništvu imaju veći utjecaj, a ima podružnice u Sjedinjenim Američkim Državama, nakon instalacije i korištenja stroja CNC bušenja , podružnica će i dalje kupovati druge specifikacije stroja , potpisivanje ugovora za budućnost za provedbu više operacija postavila je temelje!