Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Ime: Hebe Chang

Tel: + 86-532-8819 1002

Fax: + 86-532-88189810

E-pošta: sales@chinapuhua.com

Mreža:

www.puhua-machinery.com

www.shotblastingchina.com

http://en.amadachina.cn

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+8653288191002

Vijesti

Dom > VijestiSadržaj

Proizvođači strojeva za pjeskarenje profesionalnih osoba rekli su vam kako ispravno raditi aparat za pjeskarenje!

Strojevi za pjeskarenje ispravni postupci:

711704436089706.jpg

Stroj za pjeskarenje s puhalima

1, rad stroja za pjeskarenje strojna provedba postova treninga s fiksnim radnim mjestom, upoznat s performansama i karakteristikama zrakoplova.


2, Upoznajte se s operativnim postupcima, uporabom, popravkom i održavanjem priručnika za pjeskarenje.


3, operater mora provjeriti upravljačku ploču (panel) da sve vrste prekidača budu u željenom položaju (uključujući prekidač napajanja) prije nego što mogu podići, kako bi se izbjegle neispravnosti, oštećenja električne i mehaničke opreme, što je rezultiralo nesrećama u opremi ,


4, ne-lokalni operatori ne smiju raditi ili dodirivati upravljački prostor električnog prekidača, a možda neće biti blizu lokalnog radnog područja, kako bi izbjegli nezgode.


5, operator mora nositi zaštitne kombineze, naočale i tako dalje.


6, Operateri imaju posebnu pozornost na sve vrste instrumenata na ploči kada su uključeni. Kada svi instrumenti dođu do njihovih normalnih vrijednosti, oni mogu upravljati malim dizalicama (valjkasti transporteri) u radni program. Ako se ustanovi da pojedini instrument ukazuje na veću pogrešku (nije normalno), odmah se zatvori. Provjerite rješavanje problema s opremom prije normalnog pokretanja sustava.


7, rad opreme, operater mora pregledati opremu za abnormalnu buku i pregrijavanje različitih dijelova uređaja. Kad se utvrdi da oprema ima ozbiljnu grešku u radu, prestat će se popraviti prema gumbu "zaustavljanje u slučaju nužde" i surađivati s profesionalcima kako bi se uklonio kvar uređaja.


8, operater mora biti opremljen strojem za pjeskarenje pomoću "upravljanja opremom" za redovito održavanje i tjedno održavanje (uključujući podmazivanje). Pravodobno čistite prašinu i ostatke prašine svaki tjedan kako ne bi utjecali na kvalitetu uklanjanja prašine i osigurali da je oprema u dobrom stanju.


9, operator mora postići civiliziranu proizvodnju i sigurnost proizvodnje u isto vrijeme strogo provoditi sustav prebacivanja.


10, posao je gotov, odmah odrezati prekidač, tako da aparat za pjeskarenje u radu. I očistiti radno mjesto.