Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Ime: Hebe Chang

Tel: + 86-532-8819 1002

Fax: + 86-532-88189810

E-pošta: sales@chinapuhua.com

Mreža:

www.puhua-machinery.com

www.shotblastingchina.com

http://en.amadachina.cn

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+8653288191002

Vijesti

Dom > VijestiSadržaj

Uređaji za pjeskarenje Što je područje primjene?

Primjene stroja za pjeskarenje


2013112155142.jpg

Stroj za pjeskarenje s valjkom

Čišćenje površine


Prva oprema koja se koristi u ljevaonici od lijevanog čelika, ljepljivom pijesku od lijevanog željeza i uklanjanju kože oksida.


Gotovo svi čelični odljevci, sive odljevke, Stolni čelik, komadi od nodularnog željeza i sl. Moraju biti snimljeni. To nije samo za uklanjanje oksidne ljepljive površine i ljepljivog lijevanja pijeska, već i za provjeru kakvoće lijevanja, neophodne pripremne korake, poput velikog kućišta plinske turbine u nerazornom ispitivanju prije strogog pucanja kako bi se osigurala pouzdanost rezultata ispitivanja. U proizvodnji općih odljevaka pucanje je neophodna tehnološka mjera za pronalaženje nedostataka površine lijevanja, kao što su potkožne pore, šljake i ljepljivi pijesak, hladna odvajanja, peeling i slično. Neulja metalni odljevci, kao što je aluminij, čišćenje površine legure bakra, osim uklanjanja oksidne ljestvice, otkrili su da površinske defekte odljevaka, važnija je svrha koristiti puknuće za čišćenje brazda i dekorativne površine ukrasna kvaliteta površine, dobiti sveobuhvatan učinak. U metalurškoj čeličnoj proizvodnji puštanje ili pečenje je proces koji kombinira mehaničko ili kemijsko uklanjanje fosfornog kože kako bi se osigurala visoka produktivnost u masovnoj proizvodnji čelika. U proizvodnji ostalih legiranih čeličnih ploča i traka kao što su limovi od silicijskog čelika i listovi od nehrđajućeg čelika moraju se nakon postupka hladnog valjanja izvesti miniranje ili pečenje kako bi se osigurala hrapavost površine i preciznost debljine čeličnog lima.


741235971330309_副本.jpg

Pojačanje obratka


Prema modernoj teoriji čvrstoće metala, povećanje gustoće dislokacije unutar metala glavni je smjer poboljšanja čvrstoće metala. Dokazano je da se miniranje metalne dislokacije efektivne metode povećava. To je neki od metala ne može biti kroz preobrazbu stvrdnjavanje (kao što je martenzit otvrdnjavanje) ili kako bi se postigla transformacija stvrdnjavanje temelji na daljnjem jačanju obratka, to je još važnije. Zrakoplovna industrija, zrakoplovna industrija, automobili, traktori i drugi dijelovi zahtijevaju laganu težinu, ali zahtjevi za pouzdanost postaju sve veći, strojem za pjeskarenje važni su procesi koji koriste proces pucanja na pucanje radi poboljšanja snage i umora umora komponenti.