Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Ime: Hebe Chang

Tel: + 86-532-8819 1002

Fax: + 86-532-88189810

E-pošta: sales@chinapuhua.com

Mreža:

www.puhua-machinery.com

www.shotblastingchina.com

http://en.amadachina.cn

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+8653288191002

Vijesti

Dom > VijestiSadržaj

Koje su prednosti stroja za pjeskarenje?

Drum tip stroja puškom prednosti:

1.jpg

Drum tip stroja za pjeskarenje se uglavnom koristi rotirajućim rotorom velike brzine da bacaju projektil na obradak u bubnju koji se neprekidno okreće, kako bi se postigla svrha čišćenja obradaka, koja pripada opsegu strojeva za lijevanje. Prikladan je za uklanjanje pijeska, uklanjanje hrđe, uklanjanje kamenca i površinsko otvrdnjavanje odljevaka i otkivaka do 15 kg u različitim industrijama.


Stroj za pjeskarenje je pogodan za čišćenje svih vrsta odljevaka i otkivaka koji se ne boje sudara i ogrebotina. To je idealna oprema za čišćenje sitnih komada preostalog pijeska i ljestvice na površini malih radionica za toplinsku obradu. To se uglavnom sastoji od valjaka, separatora, strojeva za pjeskarenje, strojeva za podizanje, itd. Motor i druge komponente.

1.sing popularne pitless pit formu, spremanje troškova izgradnje pit temelj


    2. Tijelo komore za pjeskarenje i raspored uređaja za pjeskarenje sve se određuju nakon trodimenzionalne simulacije dinamičkog izbacivanja računala, tako da područje pokrivanja eksploziranog protoka projektila točno pokriva površinu obradaka i projektil istodobno baca radni komad u različitim smjerovima od površine obradaka. ,


    3. Korištenje strojeva s eksplozivnim centrifugalnim bušilicama s visokim izbacivanjem može značajno poboljšati učinkovitost čišćenja i postići zadovoljavajuću kvalitetu čišćenja.


    4 koncept dizajna strojeva, kompaktna struktura, jednostavan za uporabu i održavanje